Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Odyssey update του Elite Dangerous σε κονσόλες

*
Η Frontier Developments ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Odyssey update για το Elite Dangerous σε κονσόλες θα καθυστερήσει, προκειμένου να διορθωθούν πρώτα τα προβλήματα της έκδοσης για PC. Σε σχετικό post στο forum του Frontier, o David Braben ανάφέρει ότι το studio αποδέχεται τη σύγχιση των παικτών με το Odyssey expansion που λανσαρίστηκε τον Μάιο. Με ο Odyssey, οι παίκτες μπορουν επιτέλους να βγουν από το διαστημόπλοιο και να εξερευνήσουν τον γαλαξία από οπτική πρώτου προσώπου, όμως λόγω της πληθώρας των bugs, των προβλημάτων με τους servers και των σοβαρών θεμάτων με απόδοσης, οι παίκτες του έδωσαν Mostly Negative rating στο Steam.

Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει κάποια updates, όμως η κατάσταση απαιτεί πλήρη απασχόληση από την ομάδα ανάπτυξης, κάτι που θα πάει πίσω την κυκλοφορία του Odyssey σε PlayStation 4 και Xbox One, οπότε δεν θα είναι έτοιμο το προσεχές φθινόπωρο, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*